Gl. Hellerup Gymnasium - Foto: Jens Lindhe.

Gl. Hellerup Gymnasium

Mere plads til eleverne

Gl. Hellerup Gymnasium - Foto: Jens Lindhe.

Gl. Hellerup Gymnasium

Mere plads til eleverne

Udvidelse af gymnasiet

Gymnasiets gamle gymnastikfløj blev erstattet med nye omklædningsrum til idræt, samt nye lokaler til de kreative fag, og der blev bygget en underjordisk forbindelsesgang til gymnasiets helt nye multihal.

 

Byggesagen omfattede opførelsen af en ny undervisningsbygning, basketbane, beachvolleybane og p-plads samt vinduesudskiftning på pedelboligen.

Tegnet af arkitektfirmaet BIG

Projektet er tegnet af arkitektfirmaet BIG og indeholder flere spændende arkitektoniske løsninger, blandt andet in situ-støbte betonmure med afrundet bund og top.

 

Adgangen til boldbanen bag bygningen foregår via et rundt hul i taget. Der er etableret kunstgræs på taget, som er sammenbygget med fodboldbanen bag bygningen.

Undervisning i to etager

Undervisningsbygningen i 2 etager blev udført i in situ-støbt beton med runde overgange mellem gulv/væg og væg/loft. På de få elementvægge blev der monteret trælameller med skjult lys. Facaden blev udført i glas/alu.

 

BNS A/S var totalentreprenør på projektet med ansvar for alle ydelser inklusiv BIM-ydelser, projekteringsledelse og byggeledelse.

 

LM Byg A/S har udført både anlægsarbejder og in situ-betonarbejder.

Fakta

BNS A/S var totalentreprenør på projektet.

 

LM Byg A/S har udført anlægsarbejder og in situ-betonarbejder i storentreprise.

Bygherre

Gl. Hellerup Gymnasium

Totalentreprenør / Storentreprenør

BNS A/S / LM Byg A/S

Ingeniør

Midt Consult A/S

Arkitekt

BIG A/S

Areal

850 m2

Udførelse

2013-2014