Møllebakken 2 / Helsinge

Møllebakken 2

21 lækre nye ejerboliger i Helsinge

Møllebakken 2 / Helsinge

Møllebakken 2

21 lækre nye ejerboliger i Helsinge

Ny bydel i Helsinge

Den nye bebyggelse ligger i en ny bæredygtig bydel i Helsinge og både i bebyggelsen og i landskabet er der valgt bæredygtige materialer og løsninger, som skal sikre lang levetid og minimalt vedligehold.

Små og store boliger

Opgaven omfattede opførelse af 21 nye ejerboliger udført som 3 rækkehuse i 1½ etage og 18 boliger i etagebyggeri i hhv. 3 og 4 etager. Alle boliger har enten terrasse eller altan vendt mod syd eller vest. De øverste boliger har ud over altan tillige en tagterrasse.

Boligerne er i varierede størrelser med et boligareal fra 56-140 m².

 

Et godt og sundt indeklima er sikret ved et energieffektivt ventilationsanlæg med varmegenvinding, som ventilerer alle rum i boligen.

 

Vinduer i træ-alu er udført med lyst aluminium, der i farve går i samspil med tagrender og nedløb i zink og altaner og altanværk i galvaniseret stål. Altaner og tagterrasser har hårdttræsgulve. Tage er udført i langtidsholdbart tagpap.

Grønne områder tænkt ind i bebyggelsen

Entreprisen indeholdt anlæggelse af attraktive grønne fællesarealer med stisystem, der gør det nemt at bevæge sig rundt på fællesarealerne. I den vestlige del af bebyggelsen er placeret et fælles haverum med plads til ophold og leg i grønne omgivelser. Der er plantet store fyrretræer samt anlagt grønne områder med enggræs.

El-ladestandere for en grøn fremtid

Totalentreprisen indeholder cykelparkering samt parkeringspladser til biler, heriblandt 7 handicapparkeringspladser. Desuden anlægges der 4 el-ladestandere i bebyggelsen.

Mursten fra det lokale teglværk

Bebyggelsen har et levende og varieret facadeudtryk med blødstrøgne mursten i røde nuancer leveret fra det lokale teglværk. De anvendte mursten er i to farvenuancer; en mørk rød og en lidt lysere rød.

Fakta

Totalentreprisen omfatter opførelsen af 21 ejerboliger.

Bygherre

M.S. Development ApS

Totalentreprenør

BNS

Ingeniør

Ingeniørfirmaet Henry Jensen

Arkitekt

Arkitektfirmaet Kullegaard

Areal

1.900 m2

Udførelse

2020-2021