Pihl Koncernen har tilsluttet sig Parisaftalen

HVAD BETYDER DET FOR DIG SOM MEDARBEJDER?

Som en del af Pihl Koncernen har vores tilslutning til Parisaftalen betydning for dig på flere måder.

 

Det betyder først og fremmest, at du arbejder i en koncern, der tager ansvar og forsøger at gøre en positiv forskel. Vi taler ikke bare om at skabe forandring, vi gør det.

 

Byggebranchen står for cirka 30% af Danmarks samlede CO2-udledning. Vores indsats bliver derfor kun endnu vigtigere af, at vi er del af en af de brancher, der har det højeste aftryk.

 

Vores tilslutning betyder også, at du er en del af en koncern, hvor vi prioriterer at udvikle nye løsninger, hvor vi innoverer vores materialer og tænker cirkulært, når det kommer til at bruge vores dyrebare ressourcer bedst muligt og finder nye energibesparende metoder og værktøjer.

 

Vi står allerede bag flere spændende initiativer, der bidrager til udviklingen af den grønne omstilling, fx:

 

  • har vi udviklet en skræddersyet betonrecept, der i alt sparede 176,5 tons CO2 på tre støbninger, og har delt opskriftens EPD med branchen,
  • vi har doneret den første ladning af overskudstræ, der satte gang i genbrugssuccesen GENTRÆ
  • opført Danmarks største projekt med FutureCEM

 

Dette er blot en håndfuld af de tiltag vi har gjort, for at styrke den bæredygtige tilgang i byggebranchen.

 

Det er en stor bedrift for alle virksomheder at kunne tilslutte sig Parisaftalen og SBTi, og vi er stolte over, at vi som den første entreprenørvirksomhed i landet kan gøre det.

 

Bedriften er gjort mulig takket være jeres naturlige nysgerrighed, stærke faglighed og solide håndværk. For at vores mission skal lykkes, har vi brug for, at I bliver ved med at stille spørgsmål, fortælle om jeres gode ideer, udfordre måden vi bygger på og dele ud af jeres viden og faglighed.

 

Dét er glæden ved at skabe.