BNS Konsortiet

Et stærkt konsortium

BNS Konsortiet består af BNS og LM Byg. Konsortiet er etableret til at håndtere total- og hovedentrepriser af enhver art inden for nybyggeri for både den offentlige og private bygherre.

Hvert vores speciale

I BNS Konsortiet har virksomhederne hvert sit speciale;

 

  • LM Byg tager sig af råhusarbejder i egenproduktion
  • BNS tager sig af overordnet planlægning, projekt- og projekteringsledelse samt styring af lukning, installationer og aptering

 

Med hvert deres speciale har de to virksomheder i konsortiesammenhæng hvert sit ansvarsområde. I BNS Konsortiet hæfter vi solidarisk over for bygherren, hvilket giver en økonomisk tryghed for alle parter.

BNS A/S

Med fokus på bæredygtighed udfører BNS A/S total-, hoved- og storentrepriser inden for såvel nybyggeri som renovering for både private og offentlige bygherrer.
Bæredygtighed er en del af BNS’ DNA og har været omdrejningspunkt i deres projekter, så længe det kan huskes, og derfor har BNS mange certificerede byggerier i bagagen.
BNS bygger videre på mangeårige erfaringer fra B. Nygaard Sørensen, som har eksisteret siden 1987.  

Besøg BNS A/S

LM Byg A/S

LM Byg er en af de førende inden for råhusbyggeri med speciale inden for beton- og råhusentrepriser samt hoved- og totalentrepriser. LM Byg kan med deres store egenproduktionsenhed udføre alle former for opgaver inden for råhusbyggeri; herunder pladsstøbte betonkonstruktioner, montage af betonelementer, trækonstruktioner og stålkonstruktioner.

Besøg LM Byg A/S
SKIF

SKIF

Nyt kultur- og fritidshus til borgerne i Skævinge