Samarbejder og partnerskaber

Vi skaber bedre resultater, når vi går sammen

Samarbejde er afgørende for den grønne omstilling. Vi er alle nødt til at åbne op og dele vores viden og gode ideer med hinanden i branchen, hvis den grønne omstilling for alvor skal lykkes.

Interne arbejdsgrupper

Vi har dannet en række arbejdsgrupper på tværs af selskaberne i koncernen, som undersøger en række bæredygtighedsinitiativer for at finde løsninger, der passer til vores byggepladser. Initiativerne ender i et bæredygtighedskatalog med løsninger, der kan plukkes fra, og som kan tilpasses til projekterne.

Vi samarbejder på tværs af koncernen

I Pihl Koncernen har vi med vores to specialiserede driftsselskaber, LM Byg og Pihl & Søn, og med vores tætte samarbejdspartnere i ejerkredsen, M.J. Eriksson A/S, samlet en række forskellige kompetenceområder.

Vi ser en stor mulighed i at kombinere de mange kompetencer og discipliner på tværs af koncernen, så vi til enhver tid kan stille med det bedste hold og hjælpe vores kunder og samarbejdspartnere med at løse deres projekter, uanset hvor komplekse eller enkle de er.

Læs mere om Pihlkonsortiet

Tværfagligt samarbejde om Branchevejledning

I et samarbejde mellem Dansk Beton og byggebranchens aktører er der udarbejdet en branchevejledning for designoptimering af betonkonstruktioner. Vejledningen er udarbejdet af en projektgruppe, som er en del af Bæredygtig Beton initiativet, og sideløbende har Dansk Beton drøftet input til branchevejledningen med en række bygherrer og entreprenører, der har vurderet og kvalificeret indholdet med deres perspektiver.

 

Vi har gennem LM Byg været en af de entreprenører, der er blevet udvalgt til at kommentere på deres tilgang til fælles viden, og det skyldes bl.a. vores faglighed og tilgang til samarbejde og fælles udvikling.